Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12442
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білоус, Любомир Йосипович | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-09T13:42:30Z | - |
dc.date.available | 2017-02-09T13:42:30Z | - |
dc.date.issued | 2012-09 | - |
dc.identifier.citation | В статті досліджено стан виробництва продукції підприємств харчової промисловості України. Виявлено значний спад основних видів продовольчої продукції. Визначено, що незначна кількість основних видів продовольчих товарів реалізовується через торгову мережу підприємств.The analysis of production of goods of enterprises of food industry of Ukraine is conducted in the article. The considerable slump of basic types of food products is educed. Investigational, that the negligible quantity of basic types of food stuffs is realized through the trade network of enterprises. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12442 | - |
dc.description.abstract | The analysis of production of goods of enterprises of food industry of Ukraine is conducted in the article. The considerable slump of basic types of food products is educed. Investigational, that the negligible quantity of basic types of food stuffs is realized through the trade network of enterprises. В статті досліджено стан виробництва продукції підприємств харчової промисловості України. Виявлено значний спад основних видів продовольчої продукції. Визначено, що незначна кількість основних видів продовольчих товарів реалізовується через торгову мережу підприємств. | uk_UA |
dc.publisher | Білоус, Л. Й. Основні аспекти виробництва продукції підприємствами харчової промисловості [Електронний ресурс] / Л. Й. Білоус // Сталий розвиток економіки. – 2012. – № 2. – С. 74-76. | uk_UA |
dc.subject | продукція харчової промисловості, обсяги виробництва, збут продукції, | uk_UA |
dc.subject | міжнародні стандарти якості продукції. | uk_UA |
dc.title | ОСНОВНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВАМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ | uk_UA |
dc.title.alternative | виробництво продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | підприємства харчової промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | скорочення чисельності | uk_UA |
dc.title.alternative | фінансово-економічні результати | uk_UA |
dc.title.alternative | міжнародні стандарти якості продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | продукція харчової промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | обсяги виробництва, збут продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
_2_2012.pdf | 5.94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.