Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12762
Назва: Бухгалтерський облік в галузях економіки
Автори: Даньків, Йосип Якимович
Лучко, Михайло Романович
Остап'юк, Мирослав Ярославович
Ключові слова: Облік, галузі економіки
Дата публікації: 2002
Видавництво: Знання
Бібліографічний опис: Даньків, Й. Я. Бухгалтерський облік в галузях економіки : навч. посіб. / Й. Я. Даньків, М. Р. Лучко, М. Я. Остап'юк. - Ужгород : Знання, 2002. - 142 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розкриті особливості бухгалтерського обліку у будівництві, сільському господарстві, торгівлі, на підприємствах громадського харчування та на транспорті з врахуванням вимог Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань і господарських операцій підприємств та організацій, який введений у дію з 1 січня 2000 року . Навчальний посібник розрахований на тих студентів, які згідно навчальних планів підготовки бакалаврів економіки та підприємництва у вищих навчальних закладах 3 і 4 рівнів акредитації за напрямом підготовки 0501- Економіка, комерція та підприємництво з фаху 6.050100 ―Облік і аудит‖, крім бухгалтерського обліку в промисловості, вивчають також і особливості бухгалтерського обліку в інших галузях економіки України, зокрема, будівництві, сільському господарстві, торгівлі, громадському харчуванні та на транспорті .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12762
ISSN: 966-7400-22-3
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OBLIK_HALUZEJ_ZNANJA_var_3.PDF1.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.