Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13379
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожелюк, Вікторія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-17T14:01:49Z | - |
dc.date.available | 2017-02-17T14:01:49Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | 35. Рожелюк В. М. Дослідження компетентності професії бухгалтера як фахівця управління бізнес процесами в переробній галузі агропромислового комплексу / В. М. Рожелюк // Аналітично-інформаційний журнал «Схід». Серія: Економічні науки. – 2015. – №5 (137). – С.81-86 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13379 | - |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано наукові дослідження компетентності професії бухгалтера як фахівця управління бізнес-процесами в переробній галузі АПК. Охарактеризовано етапи розвитку вимог до посад головного бухгалтера та фінансового директора. Визначено переваги бухгалтерської професії, систематизовано основні посадові вимоги до неї. Окремо розглянуто питання етичної поведінки бухгалтера і сформовано авторське бачення принципів такої поведінки. На думку автора, отримані в статті результати є підґрунтям для вирішення науково-теоретичних питань щодо проблем підвищення фахової компетентності бухгалтера. | uk_UA |
dc.publisher | Аналітично-інформаційний журнал «Схід». Серія: Економічні науки. | uk_UA |
dc.subject | бухгалтер; фінансовий директор; компетенція; переробна галузь АПК; управ- ління бізнес-процесами на підприємстві; посадові вимоги; принципи етичної поведінки бухгалтер | uk_UA |
dc.title | Дослідження компетентності професії бухгалтера як фахівця управління бізнес процесами в переробній галузі агропромислового комплексу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
51062-102010-1-PB.pdf | 211.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.