Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13480
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Окрепкий, Ростислав Богданович | - |
dc.contributor.author | Гаргула, Денис Васильвич | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-18T09:29:30Z | - |
dc.date.available | 2017-02-18T09:29:30Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Гаргула, Д. Особливості впливу окремих факторів макросередовища на діяльність підприємств хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Д. Гаргула, Р. Окрепкий // Українська наука: минуле сучасне, майбутнє. – 2010. – Вип. 14-15. – С. 37-44. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13480 | - |
dc.description.abstract | Неконтрольованість і нестабільність економічних і демографічних факторів макросередовища підприємства хлібопекарської галузі призводить до залежності успішності їх діяльності від ефективного управлінського й маркетингового персоналу підприємства. Передбачення можливого розвитку та впливу економічних і демографічних факторів на діяльність підприємств є одним із головних завдань маркетингового управління підприємством. | uk_UA |
dc.publisher | Українська наука: минуле, сучасне, майбутнє | uk_UA |
dc.subject | макросередовище | uk_UA |
dc.subject | демографічні фактори | uk_UA |
dc.subject | економічні фактори | uk_UA |
dc.subject | інфляція | uk_UA |
dc.subject | чисельність населення | uk_UA |
dc.title | Особливості впливу окремих факторів макросередовища на дфяльність підприємств хлібопекарської галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
особливості впливу окремих факторів.pdf | 190.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.