Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15095
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голозубова, Надія | - |
dc.contributor.author | Golozubova, Nadiya | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-24T07:59:16Z | - |
dc.date.available | 2017-02-24T07:59:16Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Голозубова, Н. Проблема формування сировинних зон виноробних підприємств [Текст] / Надія Голозубова // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2012. - Вип. 1. - С. 116-125. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1993-0240 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15095 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано модель формування сировинних зон для виноробних підприємств. Доведено, що застосування цієї моделі приведе до підвищення ефективності всієї інтегрованої структури, оскільки формування сировинної зони суттєво вплине на підвищення ефективності використання виробничих потужностей виноробних підприємств, що позитивно відобразиться на динаміці виробництва готової продукції та розширенні її асортименту. | uk_UA |
dc.publisher | ТНЕУ | uk_UA |
dc.subject | інтеграція | uk_UA |
dc.subject | інтегратор | uk_UA |
dc.subject | інтеграційна структура | uk_UA |
dc.subject | виноробство | uk_UA |
dc.subject | виноробна галузь | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | сировинна зона | uk_UA |
dc.title | Проблема формування сировинних зон виноробних підприємств | uk_UA |
dc.title.alternative | The problem of forming of raw materials zones of wineries | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТНЕУ 2012 Випуск 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Голозубова Н..pdf | 518.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.