Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16445
Назва: | Собівартість сільськогосподарської продукції та шляхи її зниження |
Інші назви: | Cost price of production of agricultural products and ways for its reduction |
Автори: | Дзюб’як, Василь Богданович |
Ключові слова: | валова продукція собівартість прибуток рентабельність |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Дзюб’як, В. Б. Собівартість сільськогосподарської продукції та шляхи її зниження [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Василь Богданович Дзюб’як. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017. |
Короткий огляд (реферат): | В магістерській роботі досліджено виробничо-господарську діяльність та формування собівартості сільськогосподарської продукції в ПАП «Дзвін». Обґрунтовано виробничу програму з тваринництва, а саме галузі молочного скотарства, та показано переваги органічного способу ведення виробництва над традиційним. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16445 |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЕФАПм -21 Дзюбяк В. Собівартість виробництва сільськогосподарської продукції та шляхи її зниження.pdf | 1.33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.