Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17056
Назва: | Спосіб удобрення ґрунту |
Інші назви: | The method fertilizing soil |
Автори: | Брощак, Іван Станіславович Broshchak, Ivan Stanislavovych Дзядикевич, Юрій Володимирович Dziadykevych, Yurii Volodymyrovych Янишин, Ярослав Степанович Yanyshyn, Yaroslav Stepanovych Язлюк, Борис Олегович Yazlyuk, Borys Olehovych Ориник, Богдан Іванович Orynyk, Bohdan Ivanovych Сеник, Іван Іванович Senyk, Ivan Ivanovych |
Ключові слова: | удобрення грунту fertilizing soil рослинництво plant growing органічні добрива organic of fertilizers альтернативні види добрива alternative types of fertilizers |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Державна служба інтелектуальної власності України |
Бібліографічний опис: | Пат. 110977 U Україна, МПК (2016.01) A01C 21/00. Спосіб удобрення ґрунту / І. С. Брощак, Ю. В. Дзядикевич, Я. С. Янишин, Б. О. Язлюк, Б. І. Ориник, І. І. Сеник (Україна); заявник та патентовласник І. С. Брощак, Ю. В. Дзядикевич, Я. С. Янишин, Б. О. Язлюк, Б. І. Ориник, І. І. Сеник. – № u201604316; заявл. 19.04.2016; опубл. 25.10.2016, бюл. № 20. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб удобрення ґрунту, що включає внесення органічних і мінеральних добрив у ґрунт, який відрізняється тим, на поверхні стерні зі залишками подрібненої соломи рівномірно розподіляють суміш з очищеної і знезараженої рідкої фази гною свиней в кількості 10 т, спиртової барди - 5 т, з додаванням молочної сироватки - 0,5 т, ячмінних висівок - 0,1 т, пивних дріжджів - 2кг, мінеральних азотних добрив - 10-12 кг діючої речовини з розрахунку на 1 гектар, після чого суміш загортають у ґрунт на глибину 10-12 см. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17056 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
110977 Спосіб удобрення грунту.pdf | 167.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.