Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18084
Назва: | Особливості споживчої кооперації, їх вплив на стратегічне управління та функціональна роль стратегічного аналізу |
Автори: | Жукевич, Світлана Миколаївна |
Ключові слова: | споживча кооперація стратегічне управління стратегічний аналіз підприємство |
Дата публікації: | 2002 |
Видавництво: | Тернопільська академія народного господарства |
Бібліографічний опис: | Формування економічних відносин в умовах становлення ринку /Збірник наукових праць ТАНГ: Випуск 6./ Науковий редактор – д.е.н., професор Фаріон І.Д. –Тернопіль: Економічна думка. 2002.- С. 269-283. |
Короткий огляд (реферат): | У статті висвітлюються питання структури споживчої кооперації як суб"єкта стратегічного управління. Розглядаються особливості споживчої кооперації та їх вплив на здйснення менеджементу. Обгрунтовано рось аналізу, зокрема стратегічного, як всеохоплюючої функції управлінської системи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18084 |
ISBN: | 966-7411-08-7 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття__особл.пож.кооп.на_зд-ня_страт_упр..PDF | 412.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.