Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19304
Назва: Аналіз економічних процесів у промислових підприємствах: показники, перспективи.
Інші назви: Analysis of economic processes in industrial plants, performance, prospects.
Автори: Дерій, Василь Антонович
Deriy, Vasyl Antonovych
Ключові слова: Ключові слова: економічний аналіз, проблеми економіки, економічні процеси, фази, промислові підприємства, втрати, українська економіка, перспективні підприємсва, конкурентоспроможність.
Keywords: economic analysis, economic problems, economic processes, phase, industry, loss, competitiveness.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Дерій В. А. Аналіз економічних процесів у промислових підприємствах: показники, перспективи // В. А. Дерій // Стан і перспективи розвитку обліково-інформаційної системи в Україні: матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф., м. Тернопіль, 11 травня 2016 р. - Тернопіль: ТНЕУ, 2016. - С. 326-327.
Короткий огляд (реферат): Проведено короткий аналіз економічних процесів у промислових підприємствах України за період з 1990 р. до 2015 р. Визначено найбільш перспективні українські промислові підприємства або такі, що залишаються відносно конкурентоспроможними на ринку. Для відновлення та розвитку промислового потенціалу України науковцям і практикам, на думку автора, необхідно розробити «Стратегічний план розвитку України на період до 2050 (з деталізацією у його межах стратегічного плану відновлення і розвитку промисловості по п’ятирічках, роках, регіонах, а також з реальним матеріально-технічним та фінансовим забезпеченням).
Опис: 1. Іванов С. Стрибок з прірви: 25 років залежності України [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://hvylya.net/analytics/politics/stribok-z-prirvi-25-rokivzalezhnosti- ukrayini.html 2. Гош О. Економічні процеси / О. Гош // Економічна енциклопедія: У трьох томах. Т. 1 / Редкол.: С. В. Мочерний (відпов. ред.) та ін. – К.: Видавн. центр «Академія», 2000. – С. 480-481. 3. Державна служба статистики України. Показники із веб-сайту служби [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http/ukrstat.gov.ua
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19304
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дерiй_В._А., тези, ТНЕУ, 2016.pdf152.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.