Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19548
Назва: | Технологічні процедури переробки сільськогосподарської продукції в контексті організації обліку бізнес-процесів |
Автори: | Рожелюк, Вікторія Миколаївна Денчук, Павло Никифорович |
Ключові слова: | переробка організація обліку бізнес-процеси сільськогосподарська продукція |
Дата публікації: | 27-кві-2017 |
Видавництво: | Львів: Видавництво Львівської політехніки |
Бібліографічний опис: | Технологічні процедури переробки сільськогосподарської продукції в контексті організації обліку бізнес-процесів/ Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Оліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства". - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2017.- С.227-228 |
Короткий огляд (реферат): | В дослідженні визначено вплив організаційних та технологічних особливостей переробки продукції сільського господарства на побудову організації обліку бізнес-процесів переробних підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19548 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези.pdf | 225.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.