Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19761
Назва: | Особливості функціонування молокопереробних підприємств і оцінки рівня витрат на виробництво молочної продукції |
Інші назви: | Features of the milk business operation and evaluation of the cost of production milk products |
Автори: | Лотиш, Оксана Ярославівна |
Ключові слова: | витрати, структура витрат, молокопереробні підприємства, показники ефективності витрат |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Соціально-економічні аспекти розвитку аграрного сектору економіки України. Колективна монографія. / Під ред. д.е.н., проф. Ю.О. Нестерчук. – Умань: Видавець “Сочінський” |
Бібліографічний опис: | Лотиш О.Я. Особливості функціонування молокопереробних підприємств та оцінки рівня витрат на виробництво молочної продукції / О.Я. Лотиш // Соціально-економічні аспекти розвитку аграрного сектору економіки України. Колективна монографія. / Під ред. д.е.н., проф. Ю.О. Нестерчук. – Умань: Видавець “Сочінський”, 2012. – С.272-284. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19761 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття 8 Лотиш.pdf | 295.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.