Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20902
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Shkvarchuk, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-19T09:40:42Z | - |
dc.date.available | 2017-06-19T09:40:42Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Shkvarchuk, L. Direct methods of food price adjustment: methods of implementation and performance measurement [Text] / Liudmyla Shkvarchuk // Journal of european economy. - 2010. - Vol. 9, № 3. – P. 332-340. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20902 | - |
dc.description.abstract | The analysis of the application of the direct methods of the food price adjustment in Ukraine is conducted. The consequences of their influence on the food market entities are studied. The evaluation of the adjustment performance is realized. The implementation aspects of the direct methods of the price adjustment are defined in order to stabilize the position of Ukraine’s food market in the postcrisis period. | uk_UA |
dc.publisher | TNEU | uk_UA |
dc.subject | The direct methods of adjustment | uk_UA |
dc.subject | foodstuffs | uk_UA |
dc.subject | fixed price | uk_UA |
dc.subject | price change declaring | uk_UA |
dc.subject | limitation of the level of profitability | uk_UA |
dc.subject | limitation of the trade margin | uk_UA |
dc.title | Direct methods of food price adjustment: methods of implementation and performance measurement | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал європейської економіки Том 9 (№3) Вересень 2010 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shkvarchuk I..pdf | 161.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.