Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20920
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шкварчук, Людмила | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-19T12:03:22Z | - |
dc.date.available | 2017-06-19T12:03:22Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Шкварчук, Л. Прямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатів [Текст] / Людмила Шкварчук // Журнал європейської економіки. – 2010. – Т. 9, № 3. – С. 342-351. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20920 | - |
dc.description.abstract | Здійснено аналіз практики застосування прямих методів регулювання цін на продукти харчування в Україні, досліджено наслідки їхнього впливу на суб’єктів продовольчого ринку, проведено оцінку результативності регулювання. Визначено перспективи застосування прямих методів регулювання цін для стабілізації стану продовольчого ринку України в посткризовий період. | uk_UA |
dc.publisher | ТНЕУ | uk_UA |
dc.subject | Прямі методи регулювання | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | фіксовані ціни | uk_UA |
dc.subject | декларування зміни цін | uk_UA |
dc.subject | обмеження рівня рентабельності | uk_UA |
dc.subject | обмеження торговельної націнки | uk_UA |
dc.title | Прямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал європейської економіки Том 9 (№3) Вересень 2010 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шкварчук Л..pdf | 175.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.