Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2149
Назва: | Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості |
Інші назви: | The formation and effectiveness of usage of economical factories potential of food industry |
Автори: | Шевченко, Андрій Анатолійович Shevchenko, Andriy Anatoliyovych |
Дата публікації: | 2005 |
Бібліографічний опис: | Шевченко, Андрій Анатолійович. Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.06.01 - економіка, організація та управління підприємствами / Андрій Анатолійович Шевченко. - Тернопіль : ТАНГ, 2005. - 23 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2149 |
Розташовується у зібраннях: | Автореферати |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шевченко_aref.pdf | 324.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.