Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2216
Назва: | Визначення пропорцій розподілу грошової виручки від реалізації цукру |
Автори: | Зигрій, Ольга Володимирівна |
Ключові слова: | грошова виручка підприємство бурякоцукрове виробництва економічні відносини інтеграція ціна витрати цукор коефіцієнт вилучення цукру потужність цукристість |
Дата публікації: | 2010 |
Бібліографічний опис: | Зигрій, О. В. Визначення пропорцій розподілу грошової виручки від реалізації цукру / О. В. Зигрій // Інноваційна економіка. – 2010. – № 2 (16). - С. 162-164 |
Серія/номер: | Інноваційна економіка;№ 2 (16) |
Короткий огляд (реферат): | Відображено методику розподілу грошової виручки від реалізації товарної продукції, через визначення нормативних витрат на кожній стадії єдиного технологічного циклу, що створить справедливі партнерські взаємовідносини у інтегрованому виробництві |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2216 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Визначення пропорцій розподілу грошової виручки від реалізації цукру.pdf | 111.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.