Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/23657
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попович, Людмила Романівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-23T10:48:59Z | - |
dc.date.available | 2017-10-23T10:48:59Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Попович, Л. Проблеми забезпечення економічної стійкості підприємства та чинники, що її визначають / Людмила Попович // Економічний і соціальний розвиток України в ХХІ столітті: національна ідентичність та тенденції глобалізації: зб. тез доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. [Тернопіль, 22-23 лют. 2007 р.] / редкол.: Б.П. Адамик, Р.Ф. Бруханський, З.М. Бойко [та ін.]; відп. за вип. Г.Л. Монастирський. - Тернопіль: ТНЕУ, 2007. - Ч. 1. - С. 325-328. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/23657 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто вплив екзогенних та ендогенних чинників на формування економічної стійкості підприємства, на основі складеного профілю середовища функціонування підприємств швейної галузі виявлено основні чинники, що визначають характер протікання внутрішніх процесів та формують адаптивні можливості товаровиробників. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний економічний університет | uk_UA |
dc.subject | економічна стійкість | uk_UA |
dc.subject | зовнішнє середовище | uk_UA |
dc.subject | екзогенні чинники | uk_UA |
dc.subject | ендогенні чинники | uk_UA |
dc.subject | профіль середовища | uk_UA |
dc.subject | швейна галузь | uk_UA |
dc.title | Проблеми забезпечення економічної стійкості підприємства та чинники, що її визначають | uk_UA |
dc.title.alternative | Problems of providing economic firmness of an enterprise and factors that determine it | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТНЕУ, 2007.pdf | 89.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.