Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/23859
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білан, Оксана Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-30T13:18:15Z | - |
dc.date.available | 2017-10-30T13:18:15Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/23859 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто основні підходи до визначення категорії «якість продукції», сформульовано авторське визначення поняття якості продукції як сукупності тих її характеристик, які відображають необхідні споживчі властивості продукції. Проаналізовано чинники формування якості продукції, визначено переваги, які отримає підприємство від підвищення якості продукції, та чинники, які стимулюють або стримують цей процес. Виділено основні причини об’єктивної необхідності підвищення рівня якості продукції (послуг) та здійснення управління і забезпечення необхідної якості продукції на основі безперервного циклу. Запропоновано напрямки підвищення якості продукції за рахунок сертифікації системи управління якістю підприємства відповідно до стандарту ISO 9001, підвищення якості сировини, покращення матеріально-технічного забезпечення виробництва, підвищення якості праці працівників, орієнтації підприємства на споживчий попит та контроль якості. | uk_UA |
dc.publisher | Соціально-економічні проблеми і держава | uk_UA |
dc.subject | якість продукції, конкурентоспроможність, підприємство, чинники формування якості, напрямки підвищення якості. | uk_UA |
dc.subject | products quality; competitiveness; enterprise; factors of product quality; directions of improvement of product quality. | uk_UA |
dc.title | ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ЯК КЛЮЧОВИЙ ЧИННИК ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА | uk_UA |
dc.title.alternative | PRODUCT QUALITY AS A KEY FACTOR OF THE ENTERPRISE COMPETITIVENESS | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
14boszkp.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.