Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2520
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зигрій, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-07T13:18:20Z | - |
dc.date.available | 2016-08-07T13:18:20Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Зигрій О. В. Особливості формування та функціонування регіонального ринку цукру / О. В. Зигрій // Агросвіт : Науково-практичний журнал. – Київ, 2013. - № 11. – С. 19-23 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2520 | - |
dc.description.abstract | Розраховано коефіцієнти еластичності попиту на цукор, що дозволять охарактеризувати розвиток цукровиробництва в сприятливих обсягах як для цукрових заводів регіону, так і для виробників первинної сировини. За результатами розрахунків зроблені висновки та подані пропозиції. | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Агросвіт;№ 11 | - |
dc.subject | цукор | uk_UA |
dc.subject | дохід | uk_UA |
dc.subject | еластичність попиту | uk_UA |
dc.subject | бурякоцукрове виробництво | uk_UA |
dc.subject | споживання | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.title | Особливості формування та функціонування регіонального ринку цукру | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of formation and functioning of regional sugar market | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
особливості формування та функціонування регіонального ринку цукру.pdf | 407.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.