Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/25793
Назва: Розвиток банківської системи України як основа реалізації стратегії економічного зростання
Автори: Дзюблюк, Олександр Валерійович
Адамик, Богдан Петрович
Балянт, Ганна Романівна
Галіцейська, Юлія Миколаївна
Васильчишин, Олександра Богданівна
Галапуп, Наталія Дем'янівна
Малахова, Олена Леонідівна
Михайлюк, Роксолана Володимирівна
Прийдун, Любов Мирославівна
Сороківська, Зоряна Казимирівна
Чайковський, Ярослав Іванович
Дата публікації: 2010
Видавництво: Тернопіль: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Розвиток банківської системи України як основа реалізації стратегії економічного зростання [Текст]: Монографія / За ред. д.е.н., проф. О.В.Дзюблюка Тернопіль: ТНЕУ, 2010. – 384 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено теоретичні і практичні основи функціонування банківської системи України в період ринкового реформування економіки та за умов розгортання світової фінансової кризи. Розглянуто особливості діяльності Національного банку України щодо стабілізації грошового ринку і регулювання роботи вітчизняної банківської системи. Розкрито головні напрямки підвищення ефективності функціонування комерційних банків з обслуговування суб’єктів господарювання і населення, а також визначено перспективи розвитку нових сегментів ринку банківських послуг та напрями зміцнення фінансової стійкості банківських установ в умовах кризових явищ на фінансовому ринку. Окреслено перспективи розвитку національної банківської системи в контексті євроінтеграційних процесів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/25793
Розташовується у зібраннях:Монографії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.