Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26980
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудар, Оксана-
dc.contributor.authorDudar, Oksana-
dc.date.accessioned2018-03-06T07:58:54Z-
dc.date.available2018-03-06T07:58:54Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДудар, О. Організаційно-економічні основи формування і розвитку органічного агровиробництва [Текст] / Оксана Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2009. – Вип. 3. – С. 80-86.uk_UA
dc.identifier.issn1993-0240-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26980-
dc.description.abstractРозкрито роль і значення органічного виробництва у світовій системі сільського господарства та серед споживачів екологічно чистих продуктів харчування, проведено аналіз рівня його розвитку в економічно розвинутих країнах та передумов формування в Україні. Обґрунтовано пріоритети від органічного агровиробництва для забезпечення сталого розвитку вітчизняного аграрного сектора.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.subjectорганічне агровиробництвоuk_UA
dc.subjectекологічно чиста продукціяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectагропродовольчий ринокuk_UA
dc.subjectсталий розвиток аграрного сектораuk_UA
dc.subjectміжнародні екологічні стандартиuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїuk_UA
dc.subjectзбереження довкілляuk_UA
dc.titleОрганізаційно-економічні основи формування і розвитку органічного агровиробництваuk_UA
dc.title.alternativeOrganizationally-economic bases of forming and development of organic agrarian productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2009 Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дудар.pdf270.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.