Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27018
Назва: | Прямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатів |
Інші назви: | Direct Price Regulation Methods for Food Staff: Sales and Assessment of Results |
Автори: | Шкварчук, Людмила Shkvarchuk, Liudmyla |
Ключові слова: | прямі методи регулювання продукти харчування фіксовані ціни декларування зміни цін обмеження рівня рентабельності обмеження торговельної націнки |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Шкварчук, Л. Прямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатів [Текст] / Людмила Шкварчук // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2010. – Вип. 3. – С. 92-98. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз практики застосування прямих методів регулювання цін на продукти харчування в Україні, досліджено наслідки їх впливу на суб’єктів продовольчого ринку, проведено оцінку результативності регулювання. Визначено перспективи застосування прямих методів регулювання цін для стабілізації стану продовольчого ринку України у посткризовий період. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27018 |
ISSN: | 1993-0240 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТНЕУ 2010 Випуск 3 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шкварчук Л..pdf | 143.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.