Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/30602
Назва: | Клієнторієнтований підхід – ефективний інструмент ведення готельно – ресторанного бізнесу |
Автори: | Мазур, Володимир Степанович |
Ключові слова: | клієнторієнтованість взаємовідносини із клієнтами клієнторієнтований підхід лояльність обслуговування клієнтів бізнес–процеи |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Мазур В.С. Клієнторієнтований підхід – ефективний інструмент ведення готельно – ресторанного бізнесу/В.С. Мазур//Scientific Journal Virtus Issue # 21, February, 2018. – P.291-295 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто теоретичні аспекти формування довготривалих взаємовідносин підприємства зі споживачами, формування клієнт-орієнтованості та підвищення рівня лояльності споживачів. Проаналізовано систему класифікації споживачів та конкурентоспроможність готельно–рестораного бізнесу. Обґрунтовано шляхи розвитку клієнторієнтованого підходу в готельно–рестораному бізнесі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/30602 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КЛІЄНТОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД.pdf | 514.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.