Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32976
Назва: Конкуренція у сфері житлового будівництва
Автори: Брич, Василь Ярославович
Гугул, Оксана Ярославівна
Ключові слова: конкуренція
конкурентоспроможність
житлове будівництво
стратегія
методика
інтегральний показник
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Брич, В. Я. Конкуренція у сфері житлового будівництва [Текст] / В. Я. Брич, О. Я. Гугул // Інноваційна економіка. – 2018. – № 5-6. – С. 26-30.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що у діяльності підприємств, які діють на ринку житлового будівництва, оцінка конкурентоспроможності є важливим результатом, на підставі якого приймаються управлінські рішення і формується подальша стратегія розвитку підприємства. Уточнено поняття «конкуренція у житловому будівництві», що враховує поряд з ціновими і якісними показниками продукції, чинники ліквідності та фінансової стійкості, якість управління і організаційно-технічні фактори. Сформульовано першорядний набір показників, які мають вплив на конкурентоспроможність підприємства, а саме: управлінські показники, організаційно-технічні показники, фінансові показники, конкурентоспроможність продукції. Розроблено алгоритм і сукупність показників для визначення інтегрального показника оцінки конкурентоспроможності підприємств на ринку житлового будівництва, який дозволяє аналізувати діяльність підприємств як за індивідуальними показниками, так і за групами показників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32976
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конкуренція у сфері житл.будівн..pdf9.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.