Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/33317
Назва: Модифікація операцій з цінними паперами на фінансовому ринку в умовах формування цифрової економіки
Автори: Алексеєнко, Людмила Михайлівна
Кулина, Галина Миронівна
Alekseyenko, Lyudmyla Mykhaylivna
Ключові слова: інформаційні технології
модифікація
ринок цінних паперів
фінансовий ринок
цифрові платформи
цифровізація
цінні папери
Дата публікації: 2018
Видавництво: Львівський національний університет імені Івана Франка
Бібліографічний опис: Алексеєнко Л. М., Кулина Г. М. Модифікація операцій з цінними паперами на фінансовому ринку в умовах формування цифрової економіки. Формування ринкової економіки в Україні: зб. наук. праць. 2018. Вип. 40. Част. 1. С. 3–9.
Короткий огляд (реферат): Досліджено теоретико-організаційні та прикладні засади формування цифрової економіки та окреслено визначальні риси нової економіки. Виявлено ключові компоненти й протиріччя, що характеризують функціонування вітчизняного фондового ринку в рамках реалізації стратегії сталого розвитку «Україна – 2020». Наведено тактичні кроки щодо модернізації фондового ринку й модифікації операцій з цінними паперами на ньому. До них віднесено підписання Декларації «Східного партнерства ЄС» з питань цифрової економіки, перехід країни на 4 G, розробку і перехід на новий програмно-технічний комплекс депозитарного обслуговування, запровадження електронного цифрового підпису. Сформульовано рекомендації щодо еволюції ринку цінних паперів в умовах формування цифрового суспільства, модернізації та новелізації фінансового інструментарію на ньому, покращення основ функціонування фінансових посередників та операторів фінансового ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/33317
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2_Form_Rynk_Econ_40_1_2018.pdf18.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.