Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3559
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пуцентейло, Петро Романович | - |
dc.date.accessioned | 2016-10-04T19:34:18Z | - |
dc.date.available | 2016-10-04T19:34:18Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Пуцентейло, П. Р. Оцінка конкурентоспроможності ринку м’яса яловичини / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 5 (8). – С. 205-215. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3559 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто і дано оцінку конкурентоспроможності ринку яловичини. Аналіз конкурентоспроможності ринку проведено різноманітними методами, що дало змогу охопити усі аспекти його діяльності. The article deals with this assessment and market competitiveness of beef. Analysis of the competitiveness of the market held a variety of methods, allowing us to cover all aspects of its activities. | uk_UA |
dc.publisher | Сталий розвиток економіки | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ;5 | - |
dc.subject | м’ясне скотарство, яловичина, конкурентні позиції, конкурентоспроможність, методи конкурентоспроможності | uk_UA |
dc.subject | beef cattle, beef, competitive position, competitiveness, competitiveness methods | uk_UA |
dc.title | Оцінка конкурентоспроможності ринку м’яса яловичини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СРЕ_5_2011.pdf | 254.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.