Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39274
Назва: | Біологічні особливості кабачка та елементи технології вирощування |
Автори: | Оришин, С. С. Овчарук, В. І. Овчарук, О. В. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Тернопіль: ЗУНУ |
Бібліографічний опис: | Оришин С. С. Біологічна фіксація азоту агроценозами сої та застосування інокулянтів [Текст] / Орищин С.С., Овчарук В.І., Овчарук О.В. // Сучасний стан науки в сільському господарстві та природокористуванні: теорія і практика : зб. тез доп. II Міжнар. Наук. Інтернет-конф. [м. Тернопіль, 20 листоп. 2020 р.] / редкол. : Andrzej Samborski, Marcin Niemiec, В. І. Овчарук [та ін.] ; ред. О. В. Овчарук, В. Я. Хоміна. – Тернопіль : ЗУНУ, 2020. – С. 135-137. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39274 |
Розташовується у зібраннях: | СУЧАСНИЙ СТАН НАУКИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ : ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА (20 листопада 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
135-137 Орищин.pdf | 490.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.