Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39828
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБидик, Алла Геннадіївна-
dc.date.accessioned2020-12-10T10:35:37Z-
dc.date.available2020-12-10T10:35:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБидик А.Г. Державна політика харчової безпеки як важливий чинник вітчизняного агропродовольчого виробництва/ А.Г. Бидик// Модернізація економіки України: основні тенденції та проблеми: монгр./ за наук.ред. канд.екон.наук, доц. Н.Є. Кульчицької. Чортків: ТНЕУ, 2020. С. 11-21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39828-
dc.publisherМодернізація економіки України: основні тенденції та проблеми: монгр./ за наук.ред. канд.екон.наук, доц. Н.Є. Кульчицької. Чортків: ТНЕУuk_UA
dc.subjectсистема технічного, санітарного, фітосанітарного регулювання, технічні бар’єри, стандарти, система безпеки та якості аграрної та харчової продукції, політика впровадження системи харчової безпекиuk_UA
dc.titleДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ ЯК ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО АГРОПРОДОВОЛЬЧОГО ВИРОБНИЦТВАuk_UA
dc.title.alternativeSTATE FOOD SECURITY POLICY AS AN IMPORTANT FACTOR IN THE DEVELOPMENT OF DOMESTIC AGRICULTURAL PRODUCTIONuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
№ 3. Монографія.pdf513.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.