Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39864
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрицишин, Анна Володимирівна-
dc.contributor.authorHrytsyshyn, A.V.-
dc.date.accessioned2020-12-11T10:14:23Z-
dc.date.available2020-12-11T10:14:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГрицишин, Анна Володимирівна Облік і аналіз логістичної діяльності підприємств кондитерської промисловості : дис. ... доктора філософії : 071-Облік і оподаткування. Тернопіль : ТНЕУ, 2020. 238 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39864-
dc.description.abstractУ дисертаційній роботі здійснено теоретичне узагальнення та запропоновано нове вирішення науково-практичної проблематики, що полягає в удосконаленні методичних, організаційних і прикладних положень обліку й аналізу логістичної діяльності в умовах діджиталізації логістичних послуг; інтернаціоналізації та глобалізації ринків товарів і послуг; ускладнення транспортних маршрутів у зв’язку з глобальними економічними, політичними, військовими і епідеміологічними подіями. Удосконалено методику автоматизованого обліку фактів перевезення матеріальних цінностей з використанням технології глобального позиціонування на підприємствах кондитерської промисловості зі застосуванням калькуляційної одиниці «тонно-кілометр», що сприятимеідентифікації та розподілу транспортно-заготівельних, загальновиробничих та збутових витрат на: паливо-мастильні матеріали, заробітну плату і відрахування на соціальні заходи, плановий поточний ремонт, амортизацію транспортних засобів. Обґрунтовано для цілей оптимізації логістичних витрат доцільність імплементації системи «хаотичного зберігання», яка полягає у послідовному заповненні матеріальними цінностями вільних складських місць. Розроблено методику обліку процесу надходження, зберігання та відпуску матеріальних цінностей на складах кондитерських підприємств, організованих за принципом хаотичного зберігання, у частині забезпечення електронного документування логістичних операцій, інвентаризації матеріальних запасів з використанням технології штрих-кодової ідентифікації, оцінки за методом ідентифікованої вартості, а також в умовах позиціонування складу як центру відповідальності і центру витрат. In the thesis the theoretical generalization is carried out and the new decision of scientific and practical problems which consists in perfection of methodical, organizational and applied provisions of the accounting and the analysis of logistic activity in the conditions of digitalization of logistic services is offered;internationalization and globalization of markets for goods and services; complicating transport routes due to global economic, political, military and epidemiological developments.uk_UA
dc.publisherТернопіль : ТНЕУuk_UA
dc.subjectоблікuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectлогістикаuk_UA
dc.subjectлогістична діяльністьuk_UA
dc.subjectлогістичні витратиuk_UA
dc.subjectдіджиталізація облікових процесівuk_UA
dc.subject«точно в термін»uk_UA
dc.subjectкондитерська промисловістьuk_UA
dc.subjectaccountinguk_UA
dc.subjectanalysisuk_UA
dc.subjectlogisticsuk_UA
dc.subjectlogistics activitiesuk_UA
dc.subjectlogistics costsuk_UA
dc.subjectdigitalization of accounting processesuk_UA
dc.subject"just in time"uk_UA
dc.subjectconfectionery industryuk_UA
dc.titleОблік і аналіз логістичної діяльності підприємств кондитерської промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeAccounting and analysis of logistics activities of the confectionery industryuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИСЕРТАЦІЯ Грицишин.pdf4.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.