Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40273
Назва: Практикум (case study) з дисципліни «Міжнародні стандарти обліку та звітності»: Норвегія Vs. Україна
Автори: Панасюк, В. М.
Сохацька, О. М.
Мельничук, І. В.
Бурденюк, Т. Г.
Ключові слова: облік та звітність
Міжнародні стандарти обліку та звітності
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Панасюк В. М. Практикум (case study) з дисципліни «Міжнародні стандарти обліку та звітності» : Норвегія Vs. Україна : навч. посіб. / В. М. Панасюк, О. М. Сохацька, І. В. Мельничук, Т. Г. Бурденюк. - Тернопіль : ЗУНУ, 2021. – 211 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник присвячений актуальним питанням формування обліку та звітності відповідно до міжнародних стандартів та основних принципів обліковоінформаційного забезпечення в процесі налагодження міжнародних зв’язків та економічних відносин з іноземними бізнес-партнерами, а також в процесі оперативного й стратегічного управління суб’єктів господарювання в умовах глобалізації. Практикум побудований на інноваційному методі case study, вміщує практичні обліково-аналітичні дані та звітність міжнародної компанії, яка подана у двох форматах – згідно з вимогами П(С)БО та МСФЗ. Даний посібник відповідає встановленим вимогам щодо організації навчального процесу в ЗУНУ, створює умови для дотримання високих стандартів якості освіти і рекомендується для використання у процесі підготовки фахівців з міжнародних економічних відносин та менеджменту денної, заочної та дистанційної форм навчання, оскільки дозволяє у доступній формі освоїти методику формування облікової інформації та звітності відповідно до вимог міжнародних стандартів (IAS-IFRS), технологію обробки та аналізу окремих фінансових показників МСФЗ для ефективного управління економічними відносинами з міжнародними бізнес-партнерами та розвитком підприємства в умовах глобалізації. Навчальний посібник буде цікавим для студентів, аспірантів, слухачів відділень післядипломної освіти, які вивчають дисципліну «Міжнародні стандарти обліку та звітності», а також буде корисним для викладачів ЗВО, бухгалтерівпрактиків, менеджерів, фінансових керівників та управлінців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40273
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПРАКТИКУМ 2021.pdf5.86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.