Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40559
Назва: До питання типів фінансово-економічної безпеки підприємств роздрібної торгівлі
Автори: Загурський, Олександр Богданович
Сатур, Дмитро Юрійович
Дата публікації: 30-жов-2019
Видавництво: Івано-Франківськ: Видавництво «НАІР», 2019.
Бібліографічний опис: Загурський О.Б., Сатур Д.Ю. До питання типів фінансово-економічної безпеки підприємств роздрібної торгівлі. Економічна парадигма сучасності // Збірник тез доповідей науково-практичної конференції (Івано-Франківськ, 30 жовтня 2019 р.). / Івано-Франківськ: Видавництво «НАІР», 2019. С. 109-111.
Короткий огляд (реферат): У сучасному економічному світі більше не виникає ілюзій щодо того, хто приймає владу на ринку, хто приймає рішення та хто встановлює умови для функціонування підприємств. Як наслідок, міжнародні корпорації мають значно більшу ринкову силу, ніж малі та середні підприємства, сила, яка дозволяє формувати умови конкуренції на багатьох ринках, вже не є відкриттям. Основоположне питання, що виникає в міркуваннях щодо економічної безпеки підприємств роздрібної торгівлі, полягає в тому, як боротися зі все більш складним ринком і чи можна вважати таку ситуацію на ринках безпечною для розвитку малого бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40559
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези.pdf527.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.