Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41105
Назва: Розвиток співробітництва між банківським та страховим секторами на фінансовому ринку
Інші назви: Development of cooperation between the banking and insurance sectors in the financial market
Автори: Клапків, Михайло Семенович
Klapkiv, M.
Ключові слова: ризик, страхування, історія
risk, insurance, history
Дата публікації: 2001
Бібліографічний опис: Клапків М. (2001) Розвиток співробітництва між банківським та страховим секторами на фінансовому ринку. Вісник Тернопільської академії народного господарства. Вип.15. с. 48-50.
Серія/номер: 15;
Короткий огляд (реферат): В останні роки на світовому, а частково і на українському фінансовому ринку проявляються дві генеральні тенденції - інтеграційна, виразником котрої є концепція так - званих “Загальних фінансів” (Allfinanzkoncepte), і дезінтеграційна, котра проявляється в концепції спеціалізації учасників ринку (в розрізі фінансових продуктів чи груп клієнтів ). Найбільш характерним прикладом сучасної реалізації концепції “ Загальних фінансів ” є в першу чергу інтенсивне співробітництво між банками та страховими закладами, яка була започаткована страхуванням кредитів. У цьому виді страхування знайшли тісне поєднання основні види діяльності банків та страхових закладів. Сьогодні це співробітництво розвивається вже не лише по лінії простого взаємного обслуговування, але й набуває багатопластового, взаємопроникаючого міжгалузевого, міжринкового характеру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41105
ISBN: 966-654-051-7
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вісник ТАНГ 2001 Вип.15 с 48-50.pdf4.84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.