Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41323
Назва: Автоматизація в індустрії ресторанного господарства, як фактор підвищення економічного стану України
Автори: Ткач, Вікторія
Селезньова, Вероніка
Дата публікації: 2020
Видавництво: Тернопіль : ЗУНУ
Бібліографічний опис: Ткач Вікторія, Селезньова Вероніка Автоматизація в індустрії ресторанного господарства, як фактор підвищення економічного стану України. Економічна експертиза та землевпорядкування: зб. матеріалів доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Тернопіль, 18 грудня 2020 р.). Тернопіль : ЗУНУ, 2020. С. 232-234.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41323
Розташовується у зібраннях:ЕКОНОМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
232.pdf43.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.