Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42848
Назва: | Становлення галузі громадського харчування в контексті сталого розвитку сільських територій |
Автори: | Ковальова, Ольга |
Дата публікації: | 25-тра-2021 |
Видавництво: | ФОП Осадца Ю. В. |
Бібліографічний опис: | Ковальова Ольга. Становлення галузі громадського харчування в контексті сталого розвитку сільських територій. Вектори інноваційного розвитку освіти, науки і бізнесу в умовах глобальних змін : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної конференції [Тернопіль, 25 травня 2021 р.]. Тернопіль: ФОП Осадца Ю. В., 2021. С. 49-50. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42848 |
ISBN: | 978-617-7793-69-3 |
Розташовується у зібраннях: | ВЕКТОРИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСВІТИ, НАУКИ І БІЗНЕСУ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ ЗМІН |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковальова Ольга.pdf | 400.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.