Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45104
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШпак, Олександр-
dc.date.accessioned2022-07-28T05:29:54Z-
dc.date.available2022-07-28T05:29:54Z-
dc.date.issued2022-05-20-
dc.identifier.citationШпак Олександр. Біологічні особливості і продуктивність сортів сої (GLECINE MAX L.) в умовах Тернопільської області. Інноваційний розвиток освіти, науки, бізнесу, суспільства та довкілля в умовах воєнного стану: матеріали VІІ Національної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених [Тернопіль, 20 травня 2022 р.]. Тернопіль: Вектор, 2022. С.75.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45104-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherВекторuk_UA
dc.titleБіологічні особливості і продуктивність сортів сої (GLECINE MAX L.) в умовах Тернопільської областіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:РОЗВИТОК ОСВІТИ, НАУКИ, БІЗНЕСУ, СУСПІЛЬСТВА ТА ДОВКІЛЛЯ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шпак Олександр.pdf181.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.