Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48114
Назва: Управління змінами
Автори: Овсянюк-Бердадіна, О. Ф.
Островерхов, В. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Овсянюк-Бердадіна, О. Ф. Управління змінами [Текст] / О. Ф. Овсянюк-Бердадіна, В. М. Островерхов. - Тернопіль : ЗУНУ, 2023. - 148 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглядаються теоретичні, методичні, організаційні засади управління змінами в організаціях, принципи та компоненти їх практичної реалізації. Розглянуто теоретико-прикладні положення адаптації організації до вимог зовнішнього середовища. Подано сучасні підходи до реалізації індивідуальних, командних, організаційних, стратегічних змін. Посібник спрямований на формування у майбутніх управлінців системного економічного мислення та дозволяє формувати навики щодо прийняття управлінських рішень в процесі управління внутріорганізаційними змінами. Видання адресоване студентам напряму спеціальності «Менеджмент», науковцям, практикам, що цікавиться класичними та інноваційними підходами до управління змінами в організаціях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48114
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
УПРАВЛІННЯ ЗМІНАМИ-maket.pdf1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.