Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48317
Назва: Основи обліку і оподаткування: підручник (е-видання)
Автори: Крисоватий, А. І.
Панасюк, В. М.
Мельничук, І.В.
Ключові слова: облік
бухгалтерський облік
податки
оподаткування
звітність
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Основи обліку і оподаткування: підручник (е-видання). Тернопіль: ЗУНУ, 2023. 565 с.
Короткий огляд (реферат): Підручник розкриває основи обліку та оподаткування через призму історичного осмислення і до сучасного трактування економічного змісту об’єктів, а також визначення їх складових для потреб обліку, звітності, контролю, аналізу та управління. Підручник містить дві частини: основи обліку та основи оподаткування, в яких узагальнені методи, елементи і прийоми бухгалтерського обліку, проведене дослідження історії виникнення та розвитку обліку і системи податків. У підручнику виклад матеріалу базується на відповідності чинному законодавству, нормативним документам та обґрунтуванню технології формування обліково- аналітичної і звітної інформації відповідно до діючої методики обліку та оподаткування.
Опис: У підручнику змодельовані типові господарські операції, наведені приклади із розрахунками, текст візуалізований рисунками і таблицями, вміщені список рекомендованої літератури, додатки, глосарій. Підручник оцифрований, використані такі функціональні текстові навігації, як гіперпосилання та гіфи (GIF), що дозволяють в інтерактивній формі засвоїти нові категорії та поняття. Підручник буде цікавим для тих, хто самостійно вивчає сучасну систему обліку та оподаткування, для студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, керівників і працівників економічних служб підприємств та установ, що прагнуть розширити економічний світогляд в сфері обліку і оподаткування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48317
ISBN: 978-966-654-690-9
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
БО і Податки_2023_НА+.pdf149.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.