Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48426
Назва: Шляхи удосконалення інформаційної системи Державного архіву Тернопільської області
Автори: Недошико, Ірина Романівна
Ключові слова: архівознавство; архівознавча думка; зарубіжна та українська архівна наука.
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Недошитко, І. Р. (2019). Шляхи удосконалення інформаційної системи Державного архіву Тернопільської області. Інформація та соціум, 33-35.
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день у світовій практиці перехід від автоматизованих інформаційнопошукових систем до складних інформаційних систем з інтелектуалізованими можливостями став реальним. Ринок України насичений потужною комп’ютерною технікою та різноманітним новітнім програмним забезпеченням, вирішені проблеми несумісності програм та комп’ютерів, створені програмні продукти, які не можуть вирішувати надзвичайно складні завдання. Ці якісно нові зміни зумовили необхідність розгляду функцій, завдань та принципів побудови інформаційних масивів та систем; забезпечення розробки єдиної стратегії формування уніфікованих систем опису та класифікації архівних даних державного та науково-організаційного характеру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48426
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11770-Текст статті-23353-1-10-20220120.pdf321.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.