КОМП'ЮТЕРНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 58
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Інтелектуалізована система для оптимізації процесу формування документації програмного забезпеченняКрасносельська, А. О.; Веселов, О. В.; Забчук, В. В.
2023Математичне та програмне забезпечення для побудови онтології предметної областіТипило, Р. С.; Смаль, В. І.; Пукас, Т. А.
2023Математичне та програмне забезпечення для промоції товаруСорока, М. Т.; Попович, О. Й.
2023Метод та програмне забезпечення визначення віддалі до перешкод мобільного роботаСкотніцький, В. М.
2023Математичне та програмне забезпечення для моніторингу захищеності мережевих системМаланчук, В. М.; Столяр, О. Й.; Гуменюк, М. Б.
2023Математичне та програмне забезпечення для ідентифікації особи за зображенням обличчяЛитвинчук, О. В.; Соловей, М. О.
2023Математичне та програмне забезпечення процесів узгодження реплік в БДХом’як, А. А.
2023Інтелектуалізована система обробки слабкоформалізованої інформаціїГуска, Б. Д.; Сімак, А. Ю.
2023Математичне та програмне забезпечення для організації процесу тестування WEB-орієнтованих системГоловко, Р. А.; Шостопаль, В. А.; Цапів, Я. А.
2023Метод та програмне забезпечення для пошуку клонів коду на основі семантичного аналізуГаврилюк, С. В.; Іванович, В. В.; Забчук, В. В.
2023Математичне та програмне забезпечення для розподілу віртуальних ресурсів в обчислювальних системахБоїло, В. М.; Онищук, А. З.; Мартинюк, В. В.
2023Математичне та програмне забезпечення для контролю валідності документації на підприємствіДенисюк, В. І.
2023Використання машинного навчання для рефакторингу програмного забезпеченняСусла, М. В.; Папа, О. А.; Гладчук, Є. З.
2023Математичне та програмне забезпечення для візуального програмування моделей машинного навчанняМарценюк, Є. О.; Бережний, О. І.; Мацьків, В. І.; Микитюк, В. А.
2023Математичне та програмне забезпечення для підтримки цілісності реляційних баз даних в OLAP додаткахФормазюк, П. В.; Суслов, П. В.; Середяк, Р. В.; Мацук, А. Р.
2023Математичне та програмне забезпечення для знаходження аномалій в технологічних данихМарценюк, Є. О.; Марціяш, О. М.; Лісний, А. Я.; Костик, Б. П.; Виноградова, Д. Р.
2023Інтелектуальна система моніторингу інформаційної безпеки промислового інтернету речейВоронський, А. В.; Дементьєв, Р. В.; Шабат, Т. З.; Ядчишин, О. В.
2023Математичне та програмне забезпечення для прийняття рішень у готельному бізнесі в умовах невизначеностіСтрахоцький, М. Б.; Марчук, М. Ф.; Сагайдак, П. Р.; Фролов, Ю. В.
2023Математичне та програмне забезпечення інформаційних систем з налаштовуваною концептуальною моделлю данихСтадник, М. О.; Малиш, М. М.; Суслов, П. В.; Гук, В. В.; Романюк, М. В.
2023Математичне та програмне забезпечення для побудови моделі голови людини за зображеннямиАльяной, І. Я.; Гук, В. В.; П’ятночка, Н. А.; Білецький, С. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 58