Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49773
Назва: Інноваційні технології аграрного, переробного та харчового виробництва
Автори: Турчин, Олег
Дата публікації: 10-тра-2023
Бібліографічний опис: Турчин Олег. Інноваційні технології аграрного, переробного та харчового виробництва. Освіта, наука, бізнес: сучасний стан, проблеми та перспективи: матеріали ХІ Національної науково-практичної конференції [Тернопіль, 10 травня 2023 р.]. Тернопіль: ФОП Осадца Ю. В., 2023. С. 42.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49773
Розташовується у зібраннях:ХІ Національна науково-практична конференція «Освіта, наука, бізнес: сучасний стан, проблеми та перспективи»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Турчин Олег.pdf112.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.