Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49855
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Левчук, Віра Валеріївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-21T15:05:34Z | - |
dc.date.available | 2024-03-21T15:05:34Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Левчук, В. В. Удосконалення управління персоналом готельно-ресторанного підприємства : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Віра Валеріївна Левчук ; наук. керівник к.е.н. Б. А. Камінський. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49855 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота Удосконалення управління персоналом готельно-ресторанного підприємства. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль, ЗУНУ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення управління персоналом готельно-ресторанного підприємства | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Левчук В. ГРС-41.pdf | 10.62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.