Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49856
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛьотковська, Вікторія Євгенівна-
dc.date.accessioned2024-03-21T15:08:45Z-
dc.date.available2024-03-21T15:08:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛьотковська, В. Є. VIP кейтеринг особливості та актуальні проблеми розвитку в сучасних умовах : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Вікторія Євгенівна Льотковська ; наук. керівник к.е.н. О. Я. Гугул. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49856-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота VIP кейтеринг особливості та актуальні проблеми розвитку в сучасних умовах.uk_UA
dc.publisherТернопіль, ЗУНУuk_UA
dc.titleVIP кейтеринг особливості та актуальні проблеми розвитку в сучасних умовахuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:2022-2023 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Льотковська ГРС-41.pdf15.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.