Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49869
Назва: Інноваційний розвиток підприємства
Автори: Микитюк, П. П.
Крисько, Ж. Л.
Овсянюк-Бердадіна, О. Ф.
Микитюк, Ю. І.
Микитюк, В. П.
Ключові слова: інноваційний розвиток
інноваційний розвиток підприємства
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Інноваційний розвиток підприємства. Підручник / за заг. ред. д-р. екон. наук, проф. Микитюка П. П. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 320 с.
Опис: Підручник «Інноваційний розвиток підприємства» підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни «Інноваційний розвиток підприємства» з урахуванням її місця в структурі освітньо-професійної програми підготовки студентів галузі знань – 07 «Управління та адміністрування», спеціальність 073 – Менеджмент. У підручнику розкривається зміст основних тем курсу, крім теоретичних питань, рукопис містить практичні і тестові завдання, глосарій, бібліографічний список. Суттє вою перевагою даного підручника є те, що пропоновані у підручнику контрольні питання до кожної із тем мають дискусійний характер і вимагають від студентів їх творчого опрацювання. Це сприяє виробленню у студентів економічного мислення та викорис тання не лише репродуктивних, але й продуктивних підходів до вивчення та відтворення навчального матеріалу. Підручник розрахований, для студентів та аспірантів закладів вищої освіти, може бути корисним для науковців, викладачів вузів, підприємців і керівників-практиків, яких цікавлять проблеми інноваційного розвитку підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49869
ISBN: 978-966-654-740-1
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційний розвиток підприємства.pdf5.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.