Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50124
Назва: Інформаційне поле управлінського обліку
Інші назви: Information field of management accounting
Автори: Пушкар, Михайло Романович
Ключові слова: бізнес;
система;
факти;
облік;
концепція;
інформація;
управління;
інформаційне поле;
управлінський облік;
економічна безпека
Дата публікації: 2024
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Пушкар М. Р. Інформаційне поле управлінського обліку. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 071 – Облік і оподаткування. – Західноукраїнський національний університет, Тернопіль, 2024.
Короткий огляд (реферат): Підприємства існують в просторово-часовому вимірі та мають своє унікальне інформаційне поле, яке стає постійним джерелом інформації про його фінансову і господарську діяльність. Інформаційне поле підприємства одночасно може бути пов'язаним з іншими полями або ж автономним. В межах простору та часу, спрямованих з минулого в майбутнє, знаходяться об’єкти і суб’єкти підприємства, які формують його інформаційне поле. Лише через людину, залучену у виробничі відносини підприємства, в сучасних умовах господарювання істотно змінюється середовище, в тому числі й інформаційне поле.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50124
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dis_Pushkar.pdf7.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.