Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50171
Назва: Комп’ютерно-інтегрована система візуального контролю якості цифрових сигналів
Інші назви: Computer-integrated system of visual quality control of digital signals
Автори: Шкодич, Микола Володимирович
Ключові слова: комп’ютерно-інтегрована система
цифрова обробка сигналів
аналіз
контроль якості
цифровий сигнал
computer-integrated system
digital signal processing
analysis
quality control
digital signal
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Шкодич, М. В. Комп’ютерно-інтегрована система візуального контролю якості цифрових сигналів = Computer-integrated system of visual quality control of digital signals : кваліфікаційна робота : спец. 151 – автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології освітньо-професійна програма – автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / Микола Володимирович Шкодич ; наук. керівник к.т.н., доц. І. Р. Пітух. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 81 с.
Короткий огляд (реферат): Робота виконана на 76 сторінках та містить 45 рисунків, 11 таблиць, 3 додатки, 32 джерела за переліком посилань. Мета кваліфікаційної роботи. Проектування комп’ютерно-інтегрованої сисиеми візуального контролю цифрових сигналів Результати роботи. Система використовує алгоритм вейвлет-перетворення для цифрової обробки сигналів у режимі реального часу. Максимальна частота обробки сигналу становить 100 кГц, і обробка відбувається після накопичення в буфері відліків, отриманих від аналого-цифрового перетворювача. Результати обробки відображаються на графічному дисплеї, який входить до складу системи. Також існує можливість виведення сигналу на монітор комп'ютера через USB-порт, що дозволяє зручно спостерігати за ним на ПК. Рекомендації по використанню результатів роботи. Поєднання аналізу сигналів і візуального контролю на графічному дисплеї допомагає операторам швидко виявляти аномалії та спотворення в сигналах, що може бути корисним в різних галузях, включаючи покращення якості продукції, підвищення точності медичної діагностики, забезпечення надійності телекомунікацій та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50171
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шкодич.pdf2.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.