Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50348
Назва: Веб-застосунок дистанційнго інтелектуального виявлення вільного паркомісця
Інші назви: Web application for remote intelligent detection of free parking spaces
Автори: Лучка, Святослав Ігорович
Ключові слова: дистанційне виявлення паркомісць
веб-застосунок
машинне навчання
розпізнавання образів
remote parking detection
web application
machine learning
image recognition
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Лучка, С. І. Веб-застосунок дистанційнго інтелектуального виявлення вільного паркомісця = Web application for remote intelligent detection of free parking spaces : дипломний проєкт : спец. 122 – комп’ютерні науки освітньо-професійна програма – комп’ютерні науки / Святослав Ігорович Лучка; наук. керівник к.т.н., доц. Х. В. Ліп’яніна-Гончаренко. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 70 с.
Короткий огляд (реферат): Пояснювальна записка до дипломного проекту: 69 с., 27 рис., 2 додатки, 50 джерел. Метою дипломного проекту є розробка веб-застосунку для дистанційного інтелектуального виявлення вільних паркомісць у великих містах з метою підвищення ефективності паркування та зменшення трафіку на дорогах. Об'єктом дослідження є процес паркування в містах-мільйонниках, а предметом дослідження є розробка веб-застосунку для дистанційного інтелектуального виявлення вільних паркомісць. Предметом дослідження є розробка веб-застосунку для дистанційного інтелектуального виявлення вільних паркомісць у великих містах. Розроблено та досліджено програмне забезпечення для покращення ефективності паркування та зменшенні трафіку на дорогах у великих містах-мільйонниках, що призведе до зменшення заторів та покращення якості життя мешканців міст. Також ця робота може мати значення для компаній, що займаються послугами доставки та таксі, а також для міських влад, що прагнуть до покращення умов паркування та розв'язання проблем трафіку на дорогах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50348
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лучка.pdf1.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.