Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51041
Назва: Методико-прикладні положення розвитку екологічного підприємництва в системі державно-приватного партнерства
Автори: Тулай, Оксана
Князь, Святослав
Скриньковський, Руслан
Павленчик, Наталія
Павленчик, Анатолій
Ключові слова: державно-приватне партнерство
екоінновації
екологічне підприємництво
методико-прикладні положення
природоорієнтована економіка
сталий розвиток
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Методико-прикладні положення розвитку екологічного підприємництва в системі державно-приватного партнерства [Текст] / Оксана Тулай, Святослав Князь, Руслан Скриньковський [та ін.] // Журнал європейської економіки. – 2022. – Т. 21, № 1 . – С. 3-17.
Короткий огляд (реферат): З огляду на гостроту екологічних проблем у світі необхідно визнати, що ігнорування принципів сталого розвитку є безвідповідальним і не виправданим у будь-якій галузі економіки держави. Незважаючи на те, що сьогодні екологічне підприємництво виокремлюється з-поміж підприємництва як такого, є усі підстави стверджувати, що з часом усі суб’єкти господарювання будуть зобов’язані набути ознак, які вказують на те, що вони дотримуються принципів сталого розвитку. Саме екологічне підприємництво є якісною ознакою будь-якого підприємництва. На сучасному етапі суспільного розвитку соціальна відповідальність бізнесу значною мірою має екологічний характер. Мета роботи – формування методико-прикладних положень щодо розвитку екологічного підприємництва у системі державно-приватного партнерства. Наукова новизна виконаного дослідження полягає у формуванні методикоприкладних положень щодо розвитку екологічного підприємництва в системі державно-приватного партнерства. На відміну від відрмих, ці положення сформовано на підставі виокремлення і систематизації структурних компонент екологічного підприємництва, а також формалізації етапів розвитку екологічного підприємництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51041
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 21 (№1) Березень 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТУЛАЙ.PDF274.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.