Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51045
Назва: Корпоративна соціальна відповідальність та екологічний облік: як вони застосовуються у Греції?
Автори: Танасас, Георгіос Л.
Патра, Елені
Лампропуло, Спирідон
Ключові слова: корпоративна соціальна відповідальність (КСВ)
екологічний облік
екологічне оподаткування
екологічна стійкість
бізнес (COVID-19)
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Танасас, Г. Л. Корпоративна соціальна відповідальність та екологічний облік: як вони застосовуються у Греції? [Текст] / Георгіос Л. Танасас, Елені Патра, Спирідон Лампропуло // Журнал європейської економіки. – 2022. – Т. 21, № 1. – С. 83-113.
Короткий огляд (реферат): Протягом останніх десятиліть через неконтрольоване витрачання природних ресурсів і зміну клімату терміни «корпоративна соціальна відповідальність» (КСВ), «стійкість» і «екологічний облік» проникли в повсякденне життя, значно вплинувши на те, як зараз працює діловий світ. Це означає, що будь-яка компанія, зацікавлена у своїй життєздатності, повинна чітко розробляти своє стратегічне планування з урахуванням трьох основних векторів: економічного розвитку, екологічної рівноваги та соціального прогресу. Керуючись цими трьома принципами, вона має поєднувати відповідні нові технології та поширювати інформацію, оскільки на обізнаність світової громадської думки впливає пряма інформація, пов’язана з негативними наслідками та практиками, що виникають у результаті діяльності компанії. У контексті цієї філософії очевидна важливість екологічного обліку та корпоративної соціальної відповідальності, про які йдеться в цій статті. Ці дві концепції нерозривно пов’язані з різними формами дій та втручання в соціальну сферу, переважно з боку компаній, які працюють у середовищі, обтяженому несвідомим використанням природних ресурсів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51045
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 21 (№1) Березень 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТАНАСАС.PDF619.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.