Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51408
Назва: Відновлення людського капіталу України у післявоєнний період з використанням переваг цифровізації
Автори: Новікова, Ольга
Залознова, Юлія
Азьмук, Надія
Ключові слова: людський капітал
інвестиції в людський капітал
стратегія відновлення людського капіталу
післявоєнне відновлення
цифровізація
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Новікова, О. Відновлення людського капіталу України у післявоєнний період з використанням переваг цифровізації [Текст] / Ольга Новікова, Юлія Залознова, Надія Азьмук // Журнал європейської економіки. – 2022. – Т. 21, № 4. – С. 407-427.
Короткий огляд (реферат): Представлено класифікацію чинників впливу на формування та розвиток людського капіталу. Запропонована класифікація передбачає об’єднання чинників внутрішнього та зовнішнього середовища людського капіталу у пари та визначено для них глобальні вектори розвитку. За результатами аналізу систематизовано здобутки, втрати людського капіталу країни, визначено потенційні можливості та загрози щодо його відновлення. На підставі системного підходу до визначення факторів формування, розвитку та збереження людського капіталу, результатів SWOT-аналізу сформовано концептуальні засади стратегування післявоєнного відновлення людського капіталу України з урахуванням переваг цифровізації. Виокремлено три основні площини, в межах яких пропонується реалізувати основні стратегічні напрями відновлення людського капіталу України у післявоєнний період. Відповідно до запропонованих площин наведено характеристику основних стратегічних напрямів відновлення людського капіталу України у післявоєнний період.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51408
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 21 (№4) Грудень 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НОВІКОВА.PDF572 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.