Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51859
Назва: Бухгалтерський облік в епоху великих даних: приклади та концептуальні засади
Автори: Танасас, Георгіос Л.
Теодоракопулос, Леонідас
Ключові слова: Великі дані
бухгалтерський облік
теоретичні засади
якість даних
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Танасас, Г. Л. Бухгалтерський облік в епоху великих даних: приклади та концептуальні засади [Текст] / Георгіос Л. Танасас, Леонідас Теодоракопулос // Журнал європейської економіки. – 2023. – Т. 22, № 4. – С. 512-523.
Короткий огляд (реферат): У результаті зростання обсягу, швидкості обороту та різноманітності даних, що генеруються в сучасній цифровій економіці, виникають нові можливості та виклики для сфери бухгалтерського обліку. Великі дані мають потенціал революціонізувати практику бухгалтерського обліку, оскільки вони містять значну кількість інформації, яка раніше була недоступна. Однак, щоби повністю реалізувати потенціал великих даних, необхідно розробити теоретичну базу для їхнього аналізу та оцінювання. У цій статті розкрито теоретичні засади аналізу великих даних у бухгалтерському обліку, пов'язані з якістю даних, конфіденційністю даних та етикою. Окреслено перспективи використання великих даних у бухгалтерській практиці та наукових дослідженнях, а також надано рекомендації щодо майбутніх досліджень у цій галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51859
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 22 (№4) Грудень 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТАНАСАС.PDF232.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.