Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/52000
Назва: Бухгалтерський облік та оподаткування
Автори: Крисоватий, А. І.,
Панасюк, В. М.,
Мельничук, І. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Тернопіль, Університетська думка ЗУНУ
Бібліографічний опис: Крисоватий, А. І. Бухгалтерський облік та оподаткування [Електронний ресурс] : підручник / А. І. Крисоватий, В. М. Панасюк, І. В. Мельничук ; за заг. ред. А. І. Крисоватого та В. М. Панасюк. - Тернопіль : ЗУНУ, 2024. - 637 с.
Короткий огляд (реферат): Підручник розкриває теоретичні та методичні засади бухгалтерського обліку і оподаткування, які спрямовані на освоєння фундаментальних знань і практичних навиків з метою вирішення прикладних проблем та спеціалізованих завдань у сфері обліку, аналізу, контролю, аудиту, оподаткування суб’єктів господарювання різних організаційно-правових форм та галузей економіки в умовах кризових явищ та з урахуванням вимог сучасного бізнессередовища. У підручнику викладено методику основних облікових і технологічних процедур роботи у напрямку обліково-інформаційного забезпечення управління підприємством у відповідності до чинного законодавства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/52000
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
БО і Податки_2024_work фінальний.pdf83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.